Ring oss for en sjokoladeopplevelseKontakt oss

Marsipanfrukt

Marsipanfrukt

Innhold: Konditormarsipan (1), gul pasta (2), rød pasta (3), grøn pasta (4) og brun pasta (5)
1) Konditormarsipan: sukker, mandler (30%), glykose, vann, soyamel, stabilisator E420 (fra hvetestivelse), fortykningsmiddel (E 412, E413), konserveringsmiddel E219- 0,3 g pr kg, E202 – 1,2 g pr kg, invertsukker. Kan inneholde spor av hasselnøtter og peanøtter.
(2) Pastafarge gul E102: Vann, maissirup, glyserin, sukker, modifisert stivelse, natrimbenzoat, kaliumsorbat, vegetabilsk gummi, sitronsyre
(3) Pastafarge rød: Vann glycerin, maissirup, sukker, sorbitol, modifisert stivelse, natriumbenzoat, karragenaner, agargummi, salt, kaliumsorbat, sitronsyre
(4) Pastafarge grønn: Vann, maissirup, glycerin, sukker, modifisert matstivelse, natriumbenzoat, kaliumsorbat, vegetabilsk gummi, karragener, xantham gummi, sitronsyre.
(5) Brun pasta: Vann, maissirup, glycerin, sukker, modifisert matstivelse, natriumbenzoat, kaliumsorbat, vegetabilsk gummi